Feiten over flesjes water bedrukken onthuld

U bezit bij het afwisseling uit verschillende type doppen. Zo bestaan daar flesjes met ons platte/schroefdop en flesjes met sportdop. Een doppen zijn leverbaar in een meest gewilde baiskleuren. Beide type doppen beschikken over zo hun voordelen. Platte schroefdop Ons platte draaidop is een bekendste dop.

Ze weten hetgeen de mogelijkheden vanwege een opdruk zijn, hoe een merknaam zo juist mogelijk tot zijn recht komt en welke kleurcombinaties uit je merknaam het mooist te combineren zijn betreffende dit middel.

Lenzen Flesje 250 ml Glazen fles betreffende eigen etiket ofwel merknaam met goede kwaliteit bronwater, het mineraalwater wordt regelrecht gebotteld op de bron. Beschikbaar in hoeveelheden van 504 stuks, afgeleverd in doorzichtige 250ml glazen flessen.

Controleer of jouw deze email hebt onthalen. Hierin staan nieuwe inloggegevens waarmee jouw kan inloggen.

Stel eenvoudig en snel een flesje water samen en bekijk een opties gedurende het bestelproces. 

Waterflesjes bedrukt met uw persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit etiket kan zijn totaal naar uw persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes zijn afgevuld met zuive..

Flesjes water bedrukt met uw eigen logo. Opdruk en tekst op het etiket kan zijn geheel tot de persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes bestaan afgevuld betreffende zuiv..

Is dat ook niet rap voldoende? Spoedleveringen kunnen we dikwijls nog voorheen afleveren. Haastige spoed? Neem meteen aanraking betreffende het op door te telefoneren of e-e-mailen tot 0318-743673 of mark@maxilia.nl. Of belangstelling heden alsnog een digitaal drukvoorbeeld aan. Het ontwerp is op schaal en in een door jou opgegeven tinten.

In de oppervlakte met het te bedrukken etiket zit geen verschil. Ofwel u dan ook nou kiest vanwege flesjes met ons inhoud over 330ml of flesjes betreffende ons inhoud met 500ml, de maat over het te bedrukken oppervlakte blijft identiek. Plastic flesjes water 330ml

Doordat de waterflesjes ieder twaalf stuks gesealed geraken, kan u dan ook de flesjes gemakkelijk vervoeren tot elke locatie. Een full color poly flesjes water bestaan alang te kopen vanaf 96 stuks.

Verlangen is jouw begrijpen op welke manier jouw moeilijkheden belemmerd betreffende transparanties en/ofwel overdruk? Bezoek de blog aan transparantie. Afloop kan zijn ook niet benodigd.

U dan ook ontvangt ten alle tijde een digitale drukproef met ons ter goedkeuring, daar wordt niets gedrukt buiten uw more info toestemming.

Mocht u met spoed witte waterflesjes wensen bestellen, dan kan u het allerbeste enigszins contact opnemen betreffende betrekking tot hetgeen de mogelijkheden bestaan. Alang onze cheapie waterflesjes geraken verzonden op kleine pallets teneinde een verzending snel, netjes en zonder beschadigingen te laten verlopen. 9. Waterflesjes bedrukken mogelijk vanaf kleine uitgave

 In feite kun je flesjes en blikjes drinken overal toepassen. En bedrukt met uw logo en/of tekst geeft het een evenement net dat beetje extra figuur. Het bedrukken betreffende drank flesjes of blikjes zorgt voor een ultiem promotieartikel. Relatiegeschenk4you heeft een ruim assortiment waaruit u dan ook ons selectie kan produceren. Tevens voorzien wij u graag met raadgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *